En lækker muffin med fyld af friske Aroniabær som giver en delikat smag i kombination med den søde Marcipan.
Servings 15stk
Forb. tid 20 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Equipment
Muffinsforme i papir
Fast muffinform
Ingredienser
100gsmør
2dlmælk
2æg
120gsukker
240ghvedemel
1,5tskbagepulver
1knspsalt
80gMarcipan
200gAroniabær
Sådan gør du
Rens Aroniabærrene og vend dem let i hvedemel. Riv marcipanen groft.
Smelt smørret, og tilsæt mælken - varm det op til det er lunt men ikke varmt
Pisk æggene med sukker til en lys og luftig creme, tilsæt smør og mælkeblandingen, og pisk det godt sammen.
Tilsæt mel, bagepulver, salt, revet marcipan og citronsaft, rør sammen. Vend forsigtigt bærrene i dejen så de bliver fordelt godt men uden at de bliver ødelagt.
Fordel dejen i muffinsforme, så de er ca. 2/3 fyldt.
Bages i ovnen ved 175℃, i 15-18 minutter og indtil de er hævet og toppen er blevet gylden. Tag dem ud og lad køle på en rist.