Smørret skæres i mindre stykker, og røres sammen med sukker til det har en tyk og cremet konsistens uden klumper.
Tilsæt æggene, 1 af gangen mens der røres godt imellem hvert indtil det har en cremet og ensartet konsistens.
Melet blandes med bagepulver og kommes i dejen, sammen med halvdelen af mælken.
Tag en trediedel af dejen over i en separat skål, tilsæt kakao og mælk og bland det godt sammen.
En sandkageform smøres eller beklædes med bagepapir.
Kom et lag af den lyse dej i bunden af formen, herefter fordeles kakaodejen ovenpå og til sidst fordeles den sidste del af den lyse dej øverst.
Med en strikkepind eller en kniv, laves cirkler i dejen hvorved den bagte kage får sit karakteristiske marmorerede mønster.
Kagen bages i forvarmet ovn ved 200℃ i ca. 40 minutter til dejen er hævet op og er gennembagt.
Noter
Kagen kan med fordel bages dagen før, da den har godt af at sætte sig. Når den lige er bagt, er den meget løs i krummen men hvis den får lov til at stå en dag så bliver den lidt mere fast i konsistensen.