Smuldr fedtstoffet sammen med melet, så det får en grov og grynet konsistens. Tilsæt flormelis og vend ægget i, hvorefter det røres godt sammen.
Dejen røres sammen til den har en fast og glat konsistens. Læg dejen koldt i ca. 30 minutter, gerne i en skål med plastfolie alternativt kan dejen pakkes ind i plasticfilm.
Den kolde dej deles i 2 lige store portioner, som rulles ud i aflange stykker af ca 3 mm tykkelse.
Samling af kagen
På den ene bund fordeles hindbærmarmeladen i et jævnt lag.
Til glasuren blandes formelis med lidt vand af gangen, og røres sammen til en glat og tyk konsistens.
Fordel glasuren over den sidste bund, lad glasuren tørre lidt inden at krymmel drysses henover.
Når glasuren er helt tør, lægges toppen over bunden med marmeladen.
Med en skarp stor kniv, skæres kagen i 12 aflange og lige store stykker.
Noter
Bundene kan sagtens bages dagen før og lægges sammen. Glasuren kommes på inden den skal serveres og så den har tid til at stivne.